Gezocht: Trainers die deelnemers kleur helpen bekennen

Academic Leadership One Step Beyond

2019/12/15

Na 10 succesvolle edities van onze eerste Academic Leadership Journey, zit ook onze 2e level erop. Een vervolg, one step beyond, verdiepender, breder en vooral een echte Journey van 4 dagen waarbij we samen op tocht gingen, met 13 professoren vanuit KULeuven, Universiteit Antwerpen, UGent, VUB, VIB en het LIH. Een tocht met basecamps langs je strategisch narratief brengen, stakeholder management, beslissingsprocessen faciliteren, een feedback cultuur installeren en je visibiliteit vergroten.

Terug

Dit alles werd op een zeer co-creatieve en participatieve manier vormgegeven met veel inspraak en interactie van de deelnemers. Daarnaast was er ook veel plaats voor kennisdeling onderling, zowel tijdens de sessies als erbuiten. Een vlotte start, een mooie tocht en een verrassende afsluiter zorgde voor een onvergetelijke ervaring. In februari 2020 wordt het programma voor een tweede keer georganiseerd. Wij kijken er alvast naar uit!


Deel dit op

Mien zet mensen, teams en organisaties op weg naar een nieuwe balans met meer energie. De sleutel? Vernieuwende inzichten, hands-on tools en patroondoorbrekende experimenten. Op maat van bedrijven, overheid, social profit en van de academische en wetenschapssector.

Krijg meer artikels zoals dit

Elke maand een snuifje guerilla goodness in je mailbox? Schrijf je hiernaast in. Genoeg gelezen? Met één klik schrijf je je weer uit.

Meer weten of een vrijblijvend gesprek?

Stuur een mailtje (hello@truecolours.be) of bel Herwig of Lisa op. We luisteren naar jouw verhaal en denken met jou mee.