Gezocht: Trainers die deelnemers kleur helpen bekennen

Visie

Your true colours shining trough

Durf je eigen realiteit veranderen. Spreek je inner guerillero aan. En doe je organisatie evolueren naar een evenwicht met meer goesting en energie. Dit is onze visie.

Stel je voor…

Je werkt in een organisatie met:

Een missie
Jullie hebben een ‘hoger doel’ als verbindende factor, als rode draad die telkens weer jullie koers bepaalt. Ook bij nieuwe keuzes.

Alertheid
Jullie werken met een wakkere energie die iedereen gefocust houdt op het doel én op elkaar. Ook als de waan van de dag dreigt af te leiden.

Autonomie
Keuzevrijheid is jullie DNA (Daily Natural Attitude): alle medewerkers weten zich individueel en in team verantwoordelijk voor hun keuzes en resultaten.

Experimenten
Jullie plannen niet, maar, blijven innoveren en bijsturen, leren uit fouten en successen en gaan zo vooruit.

Spreekt dit jou aan?

Ons ook. Wij willen daarin je partner in crime zijn. Want we geloven dat:
  • In iedereen een inner guerillero schuilt die zijn/haar organisatie kan voortstuwen.
  • Jouw true colours – de mooie en de lelijke – een wereld van verschil maken.
De sleutel? Hit and trust to change your world.

Geloof dat je jouw realiteit kan veranderen. Geef jezelf het mandaat voor kleine, patroondoorbrekende acties die het systeem even uit balans brengen en doen evolueren naar een evenwicht met meer goesting en energie.

Wedden dat het aanstekelijk werkt bij je collega’s?

Join the guerilla

En breng verandering bij jezelf, in je team en in je organisatie. Wij staan aan jouw kant als je partner in crime, inspireren jou en zetten je op weg naar concrete resultaten. Vragen? Een vrijblijvend gesprek? Stuur een mailtje (hello@truecolours.be) of bel Lisa of Herwig op.