Gezocht: Trainers die deelnemers kleur helpen bekennen

Trainers en begeleiders gezocht!

2021/10/14

Durf jij proffen (en andere acadamici) slimmer maken? Word dan trainer/ begeleider voor True Colours.

Terug

Jouw skills en ervaring?

Wij zoeken stevige zelfstandige trainers en begeleiders die onderbouwd, interactief en dynamisch een groep op sleeptouw kunnen nemen. Mensen die theorie aan praktijk en inlevingsvermogen koppelen en hun deelnemers inspireren om effectief aan de slag te gaan met de inhoud van de training of begeleiding.

Die inhoud is hoofdzakelijk gericht op team- en leiderschapsontwikkeling: zelf-inzicht & self-management, omgaan met verschillen, communicatievaardigheden, leiderschapsstijlen en -aanpakken, teamwerk, strategisch narratief, je eigen claim nemen als leider, multipartysamenwerking, positieve politiek, change management, guerilla leadership, …

Onze trainingen en begeleidingen zijn in zo’n 80% gericht op het academische milieu (universiteiten, hogescholen, onderzoeksinstellingen, spin-offs, …): proffen, PhD’s, postdocs, ondersteunende diensten. Voor de overige 20% kiezen we er bewust voor om ook in andere sectoren te werken, zowel profit als not-for profit. We vinden het belangrijk om deze verschillende blikken steeds te kunnen binnenbrengen bij onze klanten.

Wat verwachten we?

Jij bent een zelfstandige trainer/ begeleider met ervaring in het begeleiden van diverse groepen, zowel in leer- als begeleidingstrajecten en dit vooral in diepgaande trajecten die het persoonlijk leiderschap van elk individu én van het team versterken. Je kan alvast vlot met hen communiceren in het Nederlands en het Engels, we werken immers niet alleen in Vlaanderen, maar in de hele Benelux en ook daarbuiten.

Waar kom je terecht?

Je komt terecht in een team van zelfstandige senior consultants/ trainers dat vaart onder de vlag van True Colours, een CVBA die in 2006 werd opgericht door Lisa Boelaert en Herwig De Coninck.

De naam True Colours verwijst naar ons streven om mensen te laten schitteren vanuit wie ze écht zijn, vanuit hun échte kleuren – de mooie en de lelijke, hun talenten en sterktes, hun zwaktes, voorkeuren en allergieën. Ons streven is om mensen zelf aan het stuur te zetten van hun (professionele) keuzes en het leiderschap dat ze daarrond nemen en om duurzaam een verschil te maken en samen nieuwe creatieve manieren te ontdekken om dat telkens weer waar te maken.

Zin om mee aan boord te komen? Stuur dan een korte motivatie samen met jouw CV, jouw website (als je die hebt) en de link naar jouw LinkedIn profiel naar welcome@truecolours.be via onderstaande knop.

Stel je kandidaat!

Bezorg ons jouw gegevens

Lisa zet mensen, teams en organisaties op weg naar een nieuwe balans met meer energie. De sleutel? Vernieuwende inzichten, hands-on tools en patroondoorbrekende experimenten. Op maat van bedrijven, overheid, social profit en van de academische en wetenschapssector.

Krijg meer artikels zoals dit

Elke maand een snuifje guerilla goodness in je mailbox? Schrijf je hiernaast in. Genoeg gelezen? Met één klik schrijf je je weer uit.

Meer weten of een vrijblijvend gesprek?

Stuur een mailtje (hello@truecolours.be) of bel Herwig of Lisa op. We luisteren naar jouw verhaal en denken met jou mee.