Ware kleuren in de COVID-19 crisis
Lees hier ons online aanbod

BOEK: Jouw jaar vol aandacht

2019/12/09

Word ondernemer van je eigen leven. Dat is de missie van Mien Gheysens. Ze wil hierrond mensen inspireren, aanmoedigen en ondersteunen. Daarvoor schreef ze het boek Jouw jaar vol aandacht.

Terug

Het boek helpt je om:

·         Makkelijker en bewuster keuzes te kunnen maken

·         Je dromen te ontdekken en realiseren

·         ‘Yes dit is het’ te ervaren in plaats van ‘is dit het nu’

·         Je leven beleven in plaats van geleefd te worden

·         Je eigen handleiding te leren kennen

·         Aan het stuur te zitten van je eigen waarde(n)volle leven

·         Simpelweg van elke dag te leren genieten

De sleutel van dit alles ligt bij aandacht.

Door aandachtig te zijn kan je bewuste keuzes maken en roep je je automatische piloot een halt toe. Aandacht creëert vrijheid. Het doet je even stoppen voordat je lichaam jou doet stoppen.

In een wereld vol afleiding, drukte, torenhoge verwachtingen en een verschroeiend tempo, is aandacht zowat het kostbaarste wat je hebt.

Het boek “Jouw jaar vol aandacht” helpt je ontdekken wat voor jou echt belangrijk is. Leer opnieuw aandacht te hebben voor wat écht telt en kies voor een bewust en vervuld leven. 

Deel dit op

Mien zet mensen, teams en organisaties op weg naar een nieuwe balans met meer energie. De sleutel? Vernieuwende inzichten, hands-on tools en patroondoorbrekende experimenten. Op maat van bedrijven, overheid, social profit en van de academische en wetenschapssector.

Krijg meer artikels zoals dit

Elke maand een snuifje guerilla goodness in je mailbox? Schrijf je hiernaast in. Genoeg gelezen? Met één klik schrijf je je weer uit.

Meer weten of een vrijblijvend gesprek?

Stuur een mailtje (hello@truecolours.be) of bel LisaHerwig of Wendy op. We luisteren naar jouw verhaal en denken met jou mee.