Gezocht: Trainers die deelnemers kleur helpen bekennen

Gezocht: Trainers die deelnemers kleur helpen bekennen

2021/06/17

Terug

Als jij workshops of trainingen geeft, dan ben je een gids, geen orakel. Jouw focus is om mensen te laten groeien door hen respectvol uit te dagen, hen zorgzaam te confronteren met hun grenzen en (denk)patronen (wij noemen dat ‘carefrontation’), hen voorbij de theorie en in de ervaring te brengen. In jouw rugzak zitten hands-on aanpakken die je spontaan vertaalt naar de wereld en de taal van de groep waarmee je op pad bent.

Vanuit wie je bent, creëer je steeds een veilige omgeving waarin oprecht en kwetsbaar gedeeld kan worden. Jouw authentieke, nieuwsgierige en oplossingsgerichte aanpak draagt bij aan een leercontext waarin mensen tot onverwachte inzichten komen, ongeacht hun leerstijl. Je houdt ervan om patronen te doorbreken en je durft waar nodig een beetje guerilla goodness – kijk maar eens op onze website wat we daarmee bedoelen 😉 -    inbrengen. Je gebruikt graag nieuwe, wetenschappelijk onderbouwde inzichten om mensen en teams in beweging te krijgen.

Je werkt graag met uiteenlopende groepen en profielen rond thema’s als leiderschap en teamontwikkeling. Je hebt ervaring met, of bent nieuwsgierig naar, het opleiden en begeleiden van academici en je geeft graag bestaande programma’s jouw eigen, persoonlijke toets – also in English, a language in which you are fluent.

Als dit is wie jij bent, dan willen wij jou leren kennen!


Wij, dat is True Colours, een collectief van zelfstandige consultants dat in 2006 werd opgericht door Lisa Boelaert en Herwig Deconinck. Samen met Wendy Van den Bulck (sinds 2016 partner in CVBA True Colours), Peter Schollaert en Jochen Bessemans dagen zij mensen, teams en organisaties uit om in de spiegel te kijken op zoek naar hun ware gelaat, hun ‘true colours’. Dat is hoe wij hen stimuleren om eigen keuzes te maken, om hun toekomst zelf in handen te nemen en niet-helpende patronen te doorbreken. Dat is hoe wij voor wat nuttige ‘guerilla’ zorgen!

Het is ons geloof dat we mensen pas écht kunnen laten groeien als we hen helpen kijken naar hun talenten en sterktes én naar hun uitdagingen, zwaktes, voorkeuren en allergieën. Ons streven is om duurzaam een verschil te maken en samen nieuwe creatieve manieren te ontdekken om dat telkens weer waar te maken. . Een True Colours training is springen, vliegen, duiken, vallen, opstaan, en weer doorgaan. Intensieve “flight simulators” waarbij mensen ervaringsgericht nieuwe antwoorden vinden op hun uitdagingen, ondersteund door trainers zonder vliegangst.

Zo’n 80% van onze opdrachten situeren zich binnen de academische wereld (professoren, onderzoekers en ondersteuners) in BeNeLux en daarbuiten. Vooral in deze niche groeien we sterk en zoeken we ondersteuning van trainers zoals jij.


Are you up to the challenge? Beken dan kleur in een korte videoboodschap waarin je ons aan de hand van jouw 3 favoriete songs vertelt hoe jij het verschil maakt als trainer en als mens tijdens een workshop en waarom we jouw songs mee op de playlist van True Colours moeten zetten. Stuur deze video samen met jouw CV naar welcome@truecolours.be

Stuur ons een mailtje

Deel dit op

Jochen zet mensen, teams en organisaties op weg naar een nieuwe balans met meer energie. De sleutel? Vernieuwende inzichten, hands-on tools en patroondoorbrekende experimenten. Op maat van bedrijven, overheid, social profit en van de academische en wetenschapssector.

Krijg meer artikels zoals dit

Elke maand een snuifje guerilla goodness in je mailbox? Schrijf je hiernaast in. Genoeg gelezen? Met één klik schrijf je je weer uit.

Meer weten of een vrijblijvend gesprek?

Stuur een mailtje (hello@truecolours.be) of bel LisaHerwig of Wendy op. We luisteren naar jouw verhaal en denken met jou mee.